Over merchandise en merchandising

Klant van de maand: Two Days Left

 

Toen mijn collega Alex onderstaande afbeelding binnenkreeg stuurde hij deze direct naar me toe met de opmerking: “Dit is toch wel de Klant van de maand, wat mij betreft!”

twodaysleft_smashyvector

Wie ben ik om van zo’n goed idee niet meteen een terugkerend item te maken; vanaf nu kiezen we dus maandelijks een “Klant van de Maand”, die we belonen met een cadeaubon van € 50,- en natuurlijk eeuwige roem in de vorm van een post op ons weblog! Natuurlijk vragen we voorafgaand aan publicatie of je het er mee eens bent dat we een afbeelding op ons weblog plaatsen.

De 1e winnaar is dus de band Two Days Left (hier hun MySpace), die zo te zien erg blij zijn met hun shirts:

twodaysleft

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.