Over merchandise en merchandising

Kom vrijdag 27 nov. a.s. naar de finale van de zibb Business Challenge!

 

Kom 27 november naar de FINALE van de zibb Business Challenge en steun Richard!zibb

Ik doe met mijn bedrijf Merchandise.nl mee aan de zibb Business Challenge 2009! Ik strijd met 3 andere ondernemers om de hoofdprijs t.w.v. €50.000, een eersteklas treinreis naar Parijs en een gloednieuwe Fiat Fiorino .

Op vrijdag 27 november voer ik de finale-opdracht uit, een geheime crisisopdracht. De uitkomst van die opdracht bepaalt samen met de huidige stand in het algemeen klassement welke ondernemer zich die avond de winnaar van de zibb Business Challenge 2009 mag noemen. Natuurlijk kan ik uw steun die avond goed gebruiken!

Jack van Gelder en Frans van Seumeren
Het finalespektakel staat onder leiding van Jack van Gelder. Daarnaast zal topondernemer en eigenaar van FC Utrecht, Frans van Seumeren, vertellen over zijn loopbaan, het ondernemerschap en uiteraard hoe hij FC Utrecht weer op de kaart wist te zetten.

Ik nodig u uit om bij de finale aanwezig te zijn. Het evenement vindt plaats in stadion Galgenwaard te Utrecht van 14:00 uur tot 20:00 uur. De toegang is gratis. Ik zie uit naar uw komst!

Waarom naar dit event?

  • Het belooft een leerzame bijeenkomst te worden met praktische tips en do’s & don’ts
  • Tijdens de borrel heeft u volop gelegenheid kennis te maken met (andere) ondernemers

Ik kom naar de finale


Op www.businesschallenge.nl vindt u alle informatie over de wedstrijd tot nu toe en natuurlijk hoe het mij verging in de wedstrijd tot zover. Tot de 27e!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn