Over merchandise en merchandising

Kleine oplages… vervolg…

 

Iedere blogpost is natuurlijk een reactie op iets wat die dag voorgevallen is… In de categorie “uit de mailbox”:

Geachte lezer,

Toevallig had ik iemand van uw bedrijf aan de telefoon over een vraag over T-shirts. Daarop kreeg ik als antwoord o.a. een verwijzing naar jmq. Dit is goed uitgepakt en ik heb daar een bestelling gedaan. Hardstikke bedankt voor de tip.
Ten tweede mail ik omdat ik nu vragen heb over buttons. Ik heb als bijlage een ontwerp voor een button 38 mm bijgevoegd. Is dit ontwerp te realiseren (i.v.m. de fijne lijntjes)? Wat gaat ’t kosten (oplage van 30, voor ’t weekend van 4 november bestelling in huis)?
Ik hoop op een spoedig antwoord en alvast bedankt voor de moeite. (en nogmaals bedankt voor de T-shirt tip)

vriendelijke groeten,

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “Kleine oplages… vervolg…”

  1. David says:

    En weer verlaat een tevreden klant het pand!

  2. Pim says:

    Mooi dat die persoon toevallig iemand aan de lijn kreeg ook.