Over merchandise en merchandising

Kort verslag eerste WordcampNL

 

Afgelopen zaterdag was ik op de eerste WordcampNL, een absolute must voor enthousiaste WordPress gebruikers.

Het was een drukke, leerzame dag, met gevarií«erde presentaties van (o.a.) Joost de Valk, Erwin Blom (koop z’n boek!), Jean Paul van iPhoneclub.nl en vele anderen.

Mike Madbello van about:blank heeft de videoverslaggeving (en preview) gedaan, een korte impressie kun je nu al zien, in december zal de lange versie op about:blank te zien zijn. Je kunt overigens al wel een uitgebreid verslag van WordcampNL lezen op het blog van koffiekitten.

Erno (en de rest van de organisatie) bedankt, ik ben er de volgende keer zeker weer bij!

Overigens een hele dikke plus voor de catering!

Tot slot hieronder de slides van Joost z’n eerste presentatie (hij had er 2 die dag) over het optimaliseren van je WordPress site:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Kort verslag eerste WordcampNL”

  1. Lisa says:

    De catering was zeker goed! Op naar WordCamp 2010, overigens vind de eerste meetup al plaats deze week in Rotterdam.

  2. Vileo says:

    Vileo komt in het beste geval zaterdag met een complete impressie: alle presentaties kunnen dan teruggekeken worden op WordPress.tv en naast dat maakt Vileo ook een promo voor volgend jaar. Houd WordPress.tv en WordCampNL.org dus in de gaten!