Over merchandise en merchandising

Merchandise.nl in de Kamerkrant

 

Scannen0003

Bovenstaand artikel stond in de voorlaatste Kamerkrant van Zuid-Oost Brabant, per februari 2010 zullen de regionale kranten namelijk allen opgaan in één groot glossy magazine voor alle Kamers van Koophandel.

Ook leuk is dat enkele pagina’s verder een artikel staat met Ger Zwartendijk, één van de juryleden van de Zibb Business Challenge, waarvan ik (Richard dus) finalist ben, en op 27 november de finale is in Stadion Galgenwaard te Utrecht.

Scannen004

Die finale, daar kun je bij zijn, en het is een échte aanrader; de toegang is gratis, en naast de finale zullen enkele interessante sprekers hun opwachting maken, zijn er natuurlijk hapjes en drankjes, en voldoende gelegenheid om te netwerken. Aanmelden kan via deze link.

De finale zal gepresenteerd worden door Jack van Gelder.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn