Over merchandise en merchandising

Moke merchandise. Mokken, of zijn het dan Moke-en?

 

Op een band als Moke zijn we hier bij Merchandise.nl bijzonder trots; ze waren al klant toen nog “niemand” van ze gehoord hadden, en nu ze hit-na-hit scoren zijn ze dat nog steeds. Naast een regulier aanbod van shirts en buttons hebben we onlangs leuke mokken (of Moke-en?) voor ze geproduceerd:

bedrukte koffiemokken voor Moke

Deze (vaatwasbestendige) mokken zijn overigens slechts in een limited edition geproduceerd, dus ben er snel bij (alléén verkrijgbaar via de band of gelieerde kanalen) :

 • 15.12.2007 // Pul Uden
 • 26.12.2007 // Paradiso Amsterdam
 • 29.12.2007 // Tivoli Utrecht
 • 05.01.2008 // t Beest Goes
 • 12.01.2008 // Noorderslag Groningen
 • Tot slot nog twee clipjes van de band:

  Deze post is geschreven door

  Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

  Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

  Volg mij: Twitter | LinkedIn

  Geen reacties op “Moke merchandise. Mokken, of zijn het dan Moke-en?”

  1. David says:

   Ik vind de Hardcopy-mokken toch mooier! 😉

  2. marianne says:

   Geweldig die mok…is der op een of andere manier nog aan te komen ?
   Zou mn zoon er heeeeeeeeeel gelukkig mee maken.

   • Richard says:

    Hoi Marianne,

    Alle artikelen die wij voor onze klanten maken zijn helaas alleen via die klanten te koop. Ik vrees echter dat de mokken ondertussen wel op zullen zijn.

    gr.
    Richard