Over merchandise en merchandising

Navigatiestructuur Merchandise.nl; nu gemakkelijker petten en relatiegeschenken bestellen!

 

update; nu nog gemakkelijker relatiegeschenken bestellen op Promotiemiddelen.com; handig gerankschikt op prijs, categorie, type of merk

Daarnaast vind je alles op het gebied van baseballcaps, petten en hoeden op http://topcaps.nl

Wij proberen continu te bekijken of het mogelijk is om onze website te verbeteren, en gemakkelijker in gebruik te maken. We doen dit onder andere door goed te analyseren wat mensen op onze site doen, en bijvoorbeeld ook waar ze ‘uitstappen’.

Zo kwamen we er onlangs achter dat er een afbeelding op onze petten-pagina stond waar mensen steeds op klikten, ondanks dat je er (op dat moment) nog niet op kón klikken:

Eigenlijk logisch, want op de afbeelding staat 1) kies een cap, dus je zou inderdaad verwachten dat je een cap kan kiezen zodra je op die afbeelding klikt. Nu hebben we die link direct aangepast zodat je er op kunt klikken en dan bij de pagina met de diverse modellen petten terecht komt, maar kon je op dat moment nog niet een pet selecteren, en meteen je logo meesturen.

Dat is sinds gisteren dus gefixt; je kunt nu direct door op het knopje onder de cap naar keuze te drukken een model pet aan je offerte-aanvraag toevoegen, je logo sturen en 3) je eigen caps! 😉

Laat ik het met plaatjes uitleggen (die zeggen per slot van rekening meer dan 1000 woorden). Nadat je op “1) kies uw model” geklikt hebt kom je op de eerste pagina hieronder (overigens hebben we de subnavigatie, die groen is op het eerste plaatje, ook uitgebreid):

Ook gemakkelijk relatiegeschenken bestellen!

Tja, nadat we dit systeem toch al ontwikkeld hadden was het natuurlijk een betrekkelijk kleine stap om het ook door te voeren voor andere producten. We hebben dan ook direct onze paginas met relatiegeschenken aangepast.

Om te beginnen hebben we nu zo’n 15 productgroepen ingevoerd (inclusief producten): sleutelhangers, lanyards / keycords, USB-sticks, BIC aanstekers, BIC pennen, pluche, school en kantoor, mokken bedrukken, tassen bedrukken, boodschappen tassen, luxe geschenkpakketten, openers / onderzetters, sport en spel materialen, mobiele telefoons en tenslotte arm- en polsbandjes.

Dit zullen er de komende weken echter snel meer worden, en daarom hebben we nóg een kleine verandering in de navigatie aangebracht, misschien had je ‘m al gezien: de nieuwe footer.

Vanaf nu kun je dus overal op onze site gemakkelijk navigeren naar de pagina die je zoekt!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.