Over merchandise en merchandising

Nie Fokke Mee Brabant deel zoveel; creatief met t-shirts.

 

Onlangs hebben we op verzoek een (veel) te groot Nie Fokke t-shirt geleverd, omdat de dame in kwestie er graag een jurkje van wilde maken. Ze was zo vriendelijk ons een afbeelding te sturen:

Bestel ook een Nie Fokke Mee Brabant shirt in onze Brabant-webshop!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Nie Fokke Mee Brabant deel zoveel; creatief met t-shirts.”

  1. Miranda says:

    waar koop je dat shirtje? ;d

  2. Braobant says:

    Doe men dr ok zo enne