Over merchandise en merchandising

De Blogkermis, kent u dat?

 

Zo nee; gisteren stond alweer de 10e online blogkermis online, ditmaal op Just Ecommerce.

Blogkermissen zijn verzamelingen van artikelen, handelend over een onderwerp, ingestuurd door diverse bloggers. Ditmaal is het thema dus E-Commerce en er staan een aantal (volgens mij) zéér interessante artikelen tussen.

Indien je interesse uitgaat naar E-Commerce, lees dan zeker de volgende artikelen;

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “De Blogkermis, kent u dat?”

  1. David says:

    Ja, dat ken ik wel. 🙂

  2. Sint says:

    Vooral dat laatste artikel is echt een goede keus 😉