Over merchandise en merchandising

Onder dwang…

 

Uit de mail:

Hoi,

Als attachment vind je de reeds vorige week beloofde banner van de aankomende DVDocu Speedfreak Manifesto van Peter Pan Speedrock, die in de tweede helft van november in de winkels ligt. De banner linkt door naar de DVD-trailer die op YouTube.com staat. Het zou cool zijn als je de banner, link of de trailer op je site zou willen zetten. Ook voor jou, want als je dat niet doet is de kans groot dat Dikke Dennis persoonlijk even bij je langswipt met de vraag waarom je nog steeds die banner niet op je website hebt gezet (vergeet niet dat ik je adres heb!!).
——

dus; hier gaat ie:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Onder dwang…”

  1. Ron Hell says:

    Hey Rieske,

    Gij zijt toch nie bang voor dien Dikke? Die blaasde gij met 1 zuchtje om man!! Wel cool dat je de trailer op jouw prachtige site zet!