Over merchandise en merchandising

Onderzetters met led lampjes.

 

Tja, het is de week van de ledjes zullen we maar zeggen. Wederom, een videootje zegt meer dan 100 foto’s:

Deze onderzetters met veranderende LED verlichting zijn te verkrijgen in oplages van 1000 of meer. Uw reclameboodschap kan natuurlijk rondom op de casing aangebracht worden tot full color. Ook eigen modellen/uitvoeringen zijn mogelijk (oplages van 5000+).

Zoals je ziet zit er een schakelaartje onder de onderzetter die pas reageert als er een glas opgezet wordt. Het kleurenspel van de ledjes wordt in onderstaande video nog wat duidelijker weergegeven.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Onderzetters met led lampjes.”

 1. Dominique Van Baren says:

  Hallo,

  Ik had eigenlijk een vraagje.
  En die luid,Hoe bestel je die lichtjes?
  Ik run momenteel een bedrijfje die zich specialiseerd in de verkoop van merchandising op het gebied van lampjes voor cafe ´s en uitgaansgelegenheden.

  Wij zouden graag een aantal van die onderzetters afwillen nemen.
  Ik hoop dat u spoedig contact opneemt.

  Met vriendelijke groeten,
  Dominique Van Baren
  Alevco Events