Over merchandise en merchandising

Onze klanten doen het goed: Drive Like Maria en Destine op Nu.nl

 

Drive Like Maria mocht afgelopen week het voorprogramma van AC/DC verzorgen. Natuurlijk levert zoiets een band direct veel aandacht op, naast een (tweede) optreden in De Wereld Draait Door stonden ze ook op de voorpagina van Nu.nl.
Shirts voor Drive Like Maria

Destine (waaraan ik laatst op dit blog ook al aandacht besteedde), stond enkele dagen eerder óók al op de voorpagina van Nu.nl. Destine merchandise

2 bands om GOED in de gaten te houden dus! Mocht je naar Lowlands gaan dan kun je ze allebei zien!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.