Over merchandise en merchandising

Op ieder Pa’tje past een Petje.

 

Persoonlijk vind ik hoofddeksels het beste promotiemiddel, om 1 doodsimpele reden; ze steken overal bovenuit.

Waar een t-shirt vaak bedekt is door een jas of trui staat een pet altijd prominent op het koppie. Natuurlijk is het daarom wel zaak áls je petten maakt, dat ze ook gedragen worden. Het is daarom aan te raden altijd te zorgen dat je kwaliteit en draagbaarheid bovenaan zet op je verlanglijstje.

Aangezien de prijzen voor gepersonaliseerde petten vaak niet zo enorm veel van elkaar verschillen tussen de goedkopere en wat betere modellen valt de extra kostenpost nog wel te overzien.

Wij zijn enkele jaren geleden begonnen met de ontwikkeling van een “eigen” model pet. In principe zie je niet eens verschil met andere petten en ik ben er van overtuigd dat er ook wel andere merken zijn die exact hetzelfde model hanteren, maar, onze pet is wél door onszelf ontwikkeld en dus kunnen we er achter staan.

Tijdens de ontwikkeling van ons model heb ik dankbaar gebruik gemaakt van mijn vader. Hij draagt namelijk sinds jaar en dag altijd een pet en is ook heel simpel daarin. “Das NIKS.” en hij zet ‘m nooit meer op. De eerste maanden van onze “zoektocht naar de ideale pet” kwam ik vaak bij hem langs met 10 petten, om de week erna er 1 of 2 terug te krijgen, welke “wel gingen”.

Na ongeveer 1,5 jaar hadden we dan eindelijk een pet ontwikkeld die mijn vader niet terug wilde geven. Dat model is nu nog steeds onze standaard en eigenlijk als we ergens samples naar toe sturen krijgen we áltijd de reactie “Wat een fijne pet!”.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.