Over merchandise en merchandising

Een ongeluk komt nooit alleen…

 

Nog maar maandag en nu al een rampweek…

1 – er achter gekomen dat bepaalde advertentiecampagnes gesaboteerd worden door (naar hoogste waarschijnlijkheid) concullega’s.

2 – ons meest verkochte type damesshirts is compleet uitverkocht bij alle groothandels van Nederland. Gelukkig al wel direct een alternatief gevonden.

3 – één van onze freelancers heeft een flinke opdracht dusdanig verknald dat we 50% opnieuw moeten produceren (gelukkig zitten we nog wel ruim binnen de levertermijn). Daahaag freelancer, bedankt en tot nooit weer.

4 – bén ik een keer naar de film (afgelopen zaterdag), valt de stroom uit! Daar zit je dan, 20 minuten in een donkere zaal…

Kortom, ik ben goed gemutst vandaag.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Een ongeluk komt nooit alleen…”

  1. Pim says:

    Gewoon rustig blijven ademhalen Ries 🙂