Over merchandise en merchandising

Spoed, verkiezingen, politiek.

 

De afgelopen dagen komen we om in de spoedbestellingen (spoedjes) voor de politiek. Zojuist wederom een leuk bestellinkje voor buttons welke over 1 week geleverd moeten worden, telefonisch besteld.

Gaat de telefoon ongeveer 2 minuten nadat ik deze bestelling met de klant doorgesproken heb weer…

“Ja, ik moet ook nog t-shirts hebben, ga ik zoeken, kom ik wéér bij jullie uit!”

😀

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Spoed, verkiezingen, politiek.”

  1. Pim says:

    haha, kijk, dat is mooi!