Over merchandise en merchandising

Peter Pan Speedrock – Crank Up The Everything

 

Onze vrienden van Peter Pan Speedrock zijn volop bezig met hun nieuwe plaat, en vooruitlopend daarop is er reeds een nieuwe clip voor het nummer Crank Up The Everything.

De clip is gemaakt door (o.a.) Joost Kraan, die ook al een clip voor onze favoriete gabberpunkerts Aux Raus gemaakt heeft.

Gas erop dus:

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.