Over merchandise en merchandising

Portfolio; Labjassen NVKC (Euromedlab)

 

In opdracht van het NVKC hebben we voor het Euromedlabcongres een aantal buttons geproduceerd en door onze klant aangeleverde labjassen geborduurd. Hieronder een afbeelding van de labjassen.

labjassen met borduring voor het NVKC

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.