Over merchandise en merchandising

Reverse DNS server…

 

Zo, de problemen zijn eindelijk opgelost. Vanuit het niets hebben we namelijk de afgelopen dagen het probleem gehad dat sommige mail niet binnenkwam.

Vage klacht inderdaad, maar gelukkig toch binnen enkele dagen opgelost. Het probleem (en vraag me niet om verduidelijking…) was namelijk met reverse DNS op de server, waardoor mail van een server met reverse DNS niet afgeleverd kon worden.

In ieder geval, het werkt weer.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.