Over merchandise en merchandising

Te druk? of gewoon geen tijd gemaakt?

 

Van beiden een beetje eigenlijk. De komende dagen ga ik weer eens wat informatie bij elkaar snorren voor het blog. Wegens legio aan (ware) k*tsmoesjes de laatste dagen niks gemeld alhier.

Excuses.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Te druk? of gewoon geen tijd gemaakt?”

  1. Pim says:

    Vooruit. Excuses geaccepteerd.

  2. David says:

    Valt niet mee hí¨, bloggen? 😉
    Kom op, je kunt het!