Over merchandise en merchandising

Slayer en de Merchandise Hemel.

 

Vrijdagavond zijn we met een paar mensen naar een van mijn favoriete bands geweest; Slayer. Over het concert kan ik kort zijn, daar was ik persoonlijk niet erg van onder de indruk, maar ik heb me wel ontzettend vermaakt. Met name bij de merchandise-stand.

Slayer zit namelijk in de “big-league”. Shirtjes kosten 30 í  35 euro, Truien tussen de 60 en 90, maar het mooiste van alles vond ik nog de zweetbandjes. Deze werden namelijk aangeboden voor 12 euro per stuk, of laat het per paar zijn.

ZweetbandjeNu maken wij die dingen ook. Bij afname van 100 stuks komt de prijs gemiddeld op € 1,25 per stuk, uiterlijk € 2,- (exclusief BTW natuurlijk). Bij afname 10.000 (Slayer) kan daar nog wel wat vanaf.

Wat zijn we toch in een leuk vakgebied terechtgekomen 😀

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Slayer en de Merchandise Hemel.”

  1. David says:

    SSSSLAAAAAYYYEEEEEEERRRRRRRR!