Over merchandise en merchandising

#Stage – Deadlines

 

Pug

Deadlines

Iedere vrijdag een blogstuk schrijven. Piece of cake dacht deze jongen. Weer een aanname gemaakt. In de 8 weken dat ik nu stage loop ben ik er wel achter gekomen dat geen één dag hetzelfde is bij Merchandise.nl. Gelukkig is dat totaal niet erg, zelfs heel leuk!

En nu?

Beter plannen? Ja dat klopt, maar zoals jullie allemaal weten gebeuren er nou eenmaal dingen die je niet had kunnen voorzien. Zo ben je opeens heel de vrijdagochtend bezig met iets anders dan wat je had gepland met als gevolg dat je pas om half drie aan je blogstuk begint.

What did we learn?

Dus, what to do? Eerder beginnen met het blogstuk te schrijven. Zo simpel is het. Nu staat er voor mijn neus een pilsje waar ik pas van ga drinken als deze post online staat. Eigen schuld dikke bult. Ik moet iéts verzinnen om die last minute mentaliteit eruit te krijgen he!

Proost!!!

Deze post is geschreven door

Stagiair bij Merchandise.nl van september 2012 tot eind januari 2013 - 3de jaars commerciële economie student aan de Avans Hogeschool te Breda

Ik schreef al 13 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “#Stage – Deadlines”

  1. Richard says:

    Even voor alle duidelijkheid: het blogstuk waar Marnix om half drie aan begon was dus nog niet af en is als concept bewaard voor een (de?) volgende keer.

  2. Chris says:

    Bier de beste motivatie. En een goede beoordeling van Richard. De combi is killing.

  3. Chris says:

    En meteen al een typo in de eerste zin. Damn you bier.