Over merchandise en merchandising

Supporters-merchandise EK en Olympische Spelen 2008

 

Natuurlijk kun je van ons in de nabije toekomst een gróót aanbod in sportgerelateerde artikelen rondom het EK en de Olympische spelen verwachten, maar deze konden we niet op de plank laten liggen; de opblaasbare supportersgloves!

de opblaasbare supportersgloves met eigen logo

Je kunt ze gebruiken als kussentje voor op je stoel, je kunt er natuurlijk mee zwaaien, maar je kunt er vooral HEEL hard mee klappen!

supportersgloves animatie

Minimum oplage 1000 paar, bedrukking in meerdere kleuren mogelijk en levertermijnen in overleg. Bel of mail ons voor meer informatie.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.