Over merchandise en merchandising

Him t-shirt actie!

 

De Finse rockers van HIM hebben enige tijd geleden hun nieuwe plaat VENUS DOOM uitgebracht. Ter ere hiervan hebben ze een Nederlandse Him-site (Himmusic.nl) gelanceerd. Bij de release hebben ze een actie gehad waarbij je een (door ons geproduceerd) t-shirt van de band kon winnen!

t-shirt for the Finnish rockers HIM

(shirts geproduceerd in opdracht van Warner Music Benelux)

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Him t-shirt actie!”

  1. HIMfan says:

    HIM fans zijn van harte welkom op het Dutch HIM Forum!

    http://dutchhimforum.darkbb.com/