Over merchandise en merchandising

Him t-shirt actie!

 

De Finse rockers van HIM hebben enige tijd geleden hun nieuwe plaat VENUS DOOM uitgebracht. Ter ere hiervan hebben ze een Nederlandse Him-site (Himmusic.nl) gelanceerd. Bij de release hebben ze een actie gehad waarbij je een (door ons geproduceerd) t-shirt van de band kon winnen!

t-shirt for the Finnish rockers HIM

(shirts geproduceerd in opdracht van Warner Music Benelux)

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “Him t-shirt actie!”

  1. HIMfan says:

    HIM fans zijn van harte welkom op het Dutch HIM Forum!

    http://dutchhimforum.darkbb.com/