Over merchandise en merchandising

supporters gloves deel II – kantoorhumor en demonstratie

 

We konden het niet laten…

In het kort; je kunt er mee zwaaien. Je kunt erop zitten en je kunt er vooral HEEL HARD mee klappen! Supportersgloves. Now @ Merchandise.nl

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “supporters gloves deel II – kantoorhumor en demonstratie”

  1. David says:

    Wow, Mike, it’s amazing! 😀

  2. Wim says:

    What the … :p Lol