Over merchandise en merchandising

Een opgeruimde kledingkast.

 

Mocht je de Japanse kunst van het t-shirt vouwen nog niet onder de knie hebben, maak dan een vouwplankje van een kartonnen doos:

Natuurlijk kun je het ook makkelijker doen en gewoon hier zo’n plankje bestellen…

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Een opgeruimde kledingkast.”

  1. j.visser says:

    Mijn reactie op dat filmpje is dat het veel te snel wordt afgespeeld.
    Men heeft nauwelijks de tijd om aantekeningen te maken. Jammer ik had het graag van zo’n kartonnen-doos willen namaken.