Over merchandise en merchandising

Tips voor aankomend weekend; Groezrock, Queensday Festival en Klok Rock Orange

 

Groezrock

Voor de liefhebbers van stevige muziek komt er een mooi weekendje aan; natuurlijk begint dat met Groezrock in Meerhout (België), waar ze het ieder jaar voor elkaar krijgen een idioot goede line-up van artiesten neer te zetten.

Dit jaar o.a. Rancid, Refused, Face to Face, Gorilla Biscuits, The Dillinger Escape Plan, Slapshot, 7 Seconds, De Heideroosjes (laatste tour!) en nog véél, véél meer. Check die lineup.

Als je gaat, zorg dan dat je zéker de Gorilla Biscuits gaat zien, één van mijn favoriete hardcorebands ooit.

poster Queensday Venlo (zeefdruk)

Queensday Festival

De keuze op koninginnedag zélf is iets moeilijker; in Venlo wordt voor de 12e keer het Queensday Festival georganiseerd, met 3 podia waarop je o.a. Hot Water Music, The Legendary Shack Shakers, Chuck Ragan, en de Cobra Skulls kunt gaan bekijken (lineup).

Voor het Queensday festival hebben we overigens (o.a.) posters mogen zeefdrukken van het MEGA-coole design dat je hiernaast kunt zien.

Hot Water Music kun je overigens zowel op Groezrock als het Queensday Festival zien, en als je vast een idee wil hebben van wat je te wachten staat:

Klok Rock Orange

Daartegenover staat een typisch Eindhovens feestje; de 2e editie van Klok Rock Orange, waar je ook op Koninginnenacht al terecht kunt (mocht je tegen mijn advies in tóch niet naar Groezrock gaan).

De 29ste zie je daar o.a. The Deaf en Shaking Godspeed, en op Koninginnedag zelf wordt het podium overspoeld met Eindhovense coryfeeën als Rompeprop, Violation Of Trust (jaja, ze zijn er weer!), Candybar Planet en Peter Pan Speedrock. Daarnaast, niet te missen, wellicht de ruigste Nederlandse hardcore band ooit; het Maastrichtse Backfire!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.