Over merchandise en merchandising

Stagiair(e) welkom; marketing, commercieel, grafisch, webdevelopment.

 

is DIT jouw stage?

Ook dit jaar hebben we weer ruimte voor een stagiair(e); zowel grafisch (we zijn geregistreerd leerbedrijf van het GOC) als marketing/commercieel.

Er zijn diverse mogelijkheden om bij ons stageopdrachten te vervullen, en laten we eerlijk zijn; de vloer dweilen hoort daar ZEKER niet bij.

Wat je bijvoorbeeld wel zou kunnen doen:

  • Specifiek marktonderzoek op basis van een productgroep/regio
  • Verbeteren van één van onze websites (design en/of werking)
  • Ontwikkelen marketingplan op basis van niche of productgroep
  • Catalogus / brochures ontwikkelen
  • Onderzoek onder onze bestaande klanten
  • Commerciële ‘werk’stage (meedraaien in salesteam)

En zo zijn er eigenlijk nog wel meer mogelijkheden. Wat we het liefst zien, is dat jij ons een sollicitatie stuurt waarin je uitlegt wat je bij ons bedrijf wil komen doen. Als die sollicitatie ons bevalt, nodigen we je uit voor een gesprek en kijken we van daaruit verder.

We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die écht iets willen leren.

Je kunt je motivatiebrief mailen naar richard@merchandise.nl of bellen met 0497 555 320 (en vragen naar Richard) voor meer informatie.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn