Over merchandise en merchandising

Waarom niet; Radioreclame!

 

Naar aanleiding van mijn vorige post over onze commercial hebben we nu toch een bestemming gevonden; binnen enkele weken kun je deze voortaan op KinkFM horen!

Meteen luisteren?

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Waarom niet; Radioreclame!”

  1. Pim says:

    Cool. Ben benieuwd of het wat oplevert man!