Over merchandise en merchandising

Wat zijn raglan mouwen?

 

Voordat ik bij Merchandise.nl werkte was “Raglan” bij mij enkel bekend als een klein dorpje in Nieuw-Zeeland. Niet ver van de woonplaats van mijn oom en tante, waar ik met mijn familie verbleef tijdens onze reis aldaar. Inmiddels zo’n 20 jaar geleden.

Toen mij werd gevraagd om voor een klant een sweater met raglan mouwen te ontwerpen, stond ik dus even met mijn oren te klapperen. Raglan mouwen?

Het zit ‘m in de mouw

Wat bleek, raglan is de manier hoe de mouw aan de sweater (of t-shirt, jas, polo en longsleeve wat dat betreft) is bevestigd. De mouw loopt met een schuine naad vanaf de oksel naar de hals.

 

raglan mouwen

Zoals te zien is op onderstaande afbeelding kunnen sweaters met raglan mouwen zowel een rechtlopende als een kromme naad hebben.

Merchandise.nl heeft een uitgebreid assortiment aan raglan sweaters en andere kleding met raglanmouwen. Mocht je vragen hebben dan stuur gerust een mailtje naar info@merchandise.nl of bel ons op +31 497 555 320.

raglan mouwen t-shirts en sweaters

Ontvang meer informatie
Voer hieronder je gegevens en je vragen in en we komen er snel bij je op terug!

Deze post is geschreven door

Ik werk sinds begin 2014 bij Merchandise.nl als grafisch ontwerper. Ik verzorg de ontwerpen voor verschillende soorten merchandise van bands, artiesten en festivals en maak ontwerpen voor op maat gemaakte bedrijfskleding en custom made artikelen. Ook ontwerp ik onze flyers en advertenties en hou me bezig met de verbetering van onze websites.

Ik schreef al 17 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.