Over merchandise en merchandising

Werken met Outlook; een stuk handiger met de Xobni plugin!

 

xobni

Sinds vorige week werk ik (op aanraden van onze nieuwe medewerker Guus, die zich binnenkort op dit blog voor zal stellen) met de Xobni plugin voor Outlook.

Omdat elk van onze medewerkers een eigen PST file heeft en we dus veelvuldig moeten zoeken in grote hoeveelheden mail komt de zoekfunctie van Outlook zelf eigenlijk te kort, en ook Google Desktop (verder een erg handig programma) levert niet altijd genoeg relevante informatie op.

Xobni echter doet precies wat ik wil; ik zie in 1 overzicht mijn eerdere conversaties, verstuurde bestanden, kan eventueel zelfs connecten op Facebook of LinkedIn. Ik heb op diverse plekken wel gelezen dat Outlook een stuk trager zou worden als je Xobni installeert, maar tot op heden heb ik daar niets van ervaren (in mailmappen met 10.000+ items).

We hebben hier dus ook maar direct allemaal een upgrade gedaan zodat we ook gemakkelijker in elkaars mailboxen kunnen zoeken. De basisversie van Xobni is echter gratis te downloaden op http://xobni.com.

Goede/slechte ervaringen met Xobni? Ken je een betere plugin? Zet het in de comments!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.