Over merchandise en merchandising

Win! Spandoek, rollup banners of product naar keuze twv 250 euro!

 

De hele maand maart kun je meedoen aan een wedstrijd op Spandoek Laten Maken.nl waarmee je een spandoek, vlag, rollup banner of ander product naar je keuze kunt winnen, ter waarde van 250 euro EXCLUSIEF btw!

Wat je daarvoor moet doen; ons vertellen waarom jij nou juist die prijs moet winnen.

Volledige voorwaarden voor deelname kun je vinden op de Wedstrijdpagina op Spandoek Laten Maken.nl.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.