Over merchandise en merchandising

ZXZW zoekt stagiaires!

 

incubate
ZXZW, je weet wel, dat culturele evenement in Tilburg waar we het hier wel vaker over hebben, zoekt 5 stagiaires:

– Assistent-programmeur
– Assistent projectleider Nitsch
– Projectleider New Jacks
– Projectleider New Weird Europe
– Projectleider Z-Stock

Het is dat ik zelf geen tijd heb, anders had ik direct gesolliciteerd als New Jack natuurlijk!

Enfin, hier nog maar een keer de link naar meer informatie op het ZXZW blog:

http://zxzwblog.com/2009/03/31/gezocht-vijf-stagiaires-bij-zxzw-mv/

update; ZXZW heet voortaan Incubate.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.