Over merchandise en merchandising

De Blogkermis, kent u dat?

 

Zo nee; gisteren stond alweer de 10e online blogkermis online, ditmaal op Just Ecommerce.

Blogkermissen zijn verzamelingen van artikelen, handelend over een onderwerp, ingestuurd door diverse bloggers. Ditmaal is het thema dus E-Commerce en er staan een aantal (volgens mij) zéér interessante artikelen tussen.

Indien je interesse uitgaat naar E-Commerce, lees dan zeker de volgende artikelen;

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 333 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

2 reacties op “De Blogkermis, kent u dat?”

 1. David says:

  Ja, dat ken ik wel. 🙂

 2. Sint says:

  Vooral dat laatste artikel is echt een goede keus 😉

Geef je mening!

Zoek in aanbod

 • Over Brand Merchandise

  Brand Merchandise is het weblog van Merchandise.nl U kunt bij ons terecht voor de productie al uw bedrukte textiel en kleding, emblemen, pins en buttons, petten en mutsen en verder eigenlijk alles wat u kunt verzinnen op het gebied van premiums en geschenken. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op +31(0)497 555 320 of via onze contactpagina.
 • Recente berichten

 • Onderwerpen:

 • Platform Promotional Products

  Merchandise.nl is lid van