Over merchandise en merchandising

Metalen sleutelhangers met bedeltjes

 

Merchandise.nl is continu bezig zijn assortiment te verbreden, toegespitst op de veranderende wensen van onze klanten. Onlangs hebben we nieuwe modellen sleutelhangers ontwikkeld, minimum oplage per model 500 stuks, levertermijn 4-6 weken na akkoord artwork, prijs op aanvraag (via infomerchandisenl)

Hieronder enkele afbeeldingen:

model "Piercing"

sleutelhanger met bedeltjesmet handig sleutelhaakje

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor al uw andere sleutelhangers; rubber, hard en zacht PVC, met audioboodschap, voorzien van een lampje met logo, met USB stick (eventueel zelfs in de vorm van uw logo) en ga zo maar door. Wij voeren uw idee simpelweg uit. Neem dus direct contact op via +31(0)497 555 320 of de contactpagina van Merchandise.nl.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Metalen sleutelhangers met bedeltjes”

 1. Goedemiddag,

  Mijn naam is Anne Marie Koster en ik werk bij kinderboekenuitgeverij Kluitman. Voor een van onze toekomstige uitgaven (planning: juli 2009) zijn we op zoek naar een sleutelhanger waaraan 2 bedels kunnen worden gehangen: een bedel met onze merknaam en een bedel met de naam van de nieuwe uitgave, voor meisjes vanaf 7 jaar.
  Bij toeval kwamen we op de site van merchandise.nl terecht en zagen daar de metalen sleutelhangers met bedels.
  Onze vragen:
  1. Zijn er mogelijkheden voor een liefst vrolijk gekleurde kunststof sleutelhanger met twee bedels?
  2. Zo ja, wat zijn deze mogelijkheden?

  We horen het graag.

  Vriendelijke groeten

  Anne Marie Koster
  Marketing Uitgeverij Kluitman
  a.koster@kluitman.nl