Over merchandise en merchandising

Agua de Annique – shirts & pins

 

Anneke van Giersbergen was na 13 jaar The Gathering (ik kan me nog herinneren dat we The Gathering voor het eerst boekten in zaal Parsival te Valkenswaard ergens begin jaren 90, nog vóór Anneke zelfs) toe aan een nieuwe uitdaging, en ik mag wel zeggen, niet onverdienstelijk. Haar eerste solo album “Air”, onder de naam Agua de Annique, ligt sinds vorige week in de winkels.

De clip van de single “Day after Yesterday” is hieronder te zien; alsmede de pins en shirts welke we voor hun geproduceerd hebben:

pin Agua de Annique

shirts Agua de Annique

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Agua de Annique – shirts & pins”

 1. Nefertem says:

  Vind de pin echt meer dan gaaf!! Orgineel ook!! Maar de kleur van shirt is gewoonweg vreselijk…maar de logo is daarintegen weer stoer! 😉

 2. BlackRose says:

  Heel jammer van dat geel ja

 3. Konijn says:

  Maar, waar kan ik het dan kopen?

 4. Richard says:

  Konijn, waarschijnlijk bij de concerten van Agua de Annique of mogelijk via hun website?