Over merchandise en merchandising

Autoresponders mogen niet, maar wat dan?

 

Volgens dit artikel (waar Roy me op wees) is het gebruik van autoresponders not done.

Nu zie ik het ook niet echt zitten om prominent op onze website te melden dat we van 30-12 tot 15-1 gesloten zijn (heb dit ondertussen wel gedaan, zie hieronder), omdat het mijns inziens zeker mogelijk is dat klanten nalaten hun bestelling te plaatsen in verband met onze sluiting.

textnl1.gif

Van de andere kant; diegenen die sowieso al vóór 15-1 hun spullen nodig hebben kunnen we tóch niet helpen, dus daar kan al niet veel aan verloren gaan. Toch vond ik het gebruik van een autoresponder, zeker in drukke perioden, wel prettig. In principe staan wij er namelijk voor binnen 48 uur iedere aanvraag beantwoord te hebben, maar de afgelopen maand(en) is dat zeker niet altijd gelukt.

Als iemand een geschikte oplossing weet; graag!

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn

Geen reacties op “Autoresponders mogen niet, maar wat dan?”

  1. Pim says:

    Autoresponders, mega handig op MSN 🙂

  2. Richard says:

    echt, irritantste gedoe OOIT Pim 😀