Over merchandise en merchandising

We’re back!

 

Maar nog geen tijd kunnen/willen maken om te bloggen… Tja, als je op je eerste werkdag meteen een shitload mail voor je kiezen krijgt, 4 notificaties van koeriers dat ‘uw bedrijf gesloten was, gelieve contact op te nemen voor een nieuwe afspraak’, in 3 dagen een stapeltje spoedleveringen moet doen en ga zo nog maar effe door… dan gaat ’s avonds die PC effe lekker uit voor een afleveringetje Lost (of 2).

Hoe dan ook; ik ga weer eens lekker actief worden en daarom wil ik jullie graag vragen mij te laten weten waar jullie meer over zouden willen weten op het gebied van merchandise, artwork enzovoorts.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “We’re back!”

  1. Pim says:

    Ik zou graag meer te weten komen over dekbedovertrekken. Ik heb gehoord dat jullie deze drukken met opdruk van Marco Borsato?