Over merchandise en merchandising

Bedrukte T-shirts nu nóg voordeliger!

 

Ieder jaar is het weer een hele opgave om de nieuwe prijs- en productlijsten van onze textielleveranciers om te zetten naar een duidelijke online catalogus met verenigings-, promotie- en bedrijfskleding. Ieder jaar lukt het ons weer, en, al zeggen we het zelf, ieder jaar wordt de weergave en indeling van die online catalogus duidelijker en gemakkelijker.

Hoe de online catalogus van Bedrukte T-shirts.nl werkt

We hebben de kleding natuurlijk ingedeeld in productcategorieën; zie bijvoorbeeld de categorie t-shirts bedrukken, waar je de volgende mogelijkheden hebt:

Zoals je ziet heb je aardig wat mogelijkheden; standaard zijn de artikelen gerangschikt op hun ‘vanaf’ prijzen (van laag naar hoog), maar je kunt ook op merk- of artikelnaam sorteren.

Daarnaast kun je in iedere categorie de uitvoering selecteren; bij t-shirts is dat heren, dames of kinderen, maar wil je bedrijfskleding bedrukken, dan heb je heel wat meer mogelijkheden.

Bestsellers, Hot Items en Nieuwe artikelen

Ook nieuw zijn onze categorieën “Bestsellers”, “Hot Items” en “Nieuw”, (kun je terugvinden op de pagina met “Alle Kleding”). Je hebt vast al een idee wat je in die categorieën terug gaat vinden 😉

Aangezien we deze artikelen handmatig selecteren uit ons aanbod van meer dan 2000 artikelen zijn we de komende weken nog wel bezig om hier items aan toe te voegen.

Gerelateerde artikelen; bijvoorbeeld t-shirts voor heren-, dames- en kinderen.

Nog een nieuwe functie is de koppeling aan artikelen uit dezelfde serie. Zo kun je bijvoorbeeld bij deze Fruit of the Loom t-shirts direct ook dames-, kinder- of bijvoorbeeld mouwloze modellen bekijken die in dezelfde serie vallen.

Ook deze functie is volledig handmatig aangestuurd; mocht je ooit artikelen tegenkomen waarvan je vindt dat deze aan andere gekoppeld zouden moeten zijn, laat het ons dan gerust weten!

We doen ons uiterste best om bijvoorbeeld ook passende artikelen te matchen, zoals bijvoorbeeld in de categorie bedrijfskleding horeca, waar we het dasje voor obers ook aan het vest voor obers gekoppeld hebben.

Natuurlijk kunt u ook zoeken op uw favoriete merk!

In het submenu van onze catalogus (aan de linkerzijde) ziet u onder de productcategorieën ook de merken terug, zodat u makkelijk kunt zoeken op bijvoorbeeld Fruit of the Loom, Gildan, Jerzees, B&C en Hanes.

Dezelfde sorteerfuncties als bij de productcategorieën zijn van toepassing.

Borduren en bedrukken van promotiekleding, verenigingskleding en bedrijfskleding

Bedrukken is mogelijk tot full color (in zeefdruk), maar omdat we er van houden zo beknopt en duidelijk mogelijk te werken hebben we ons bij de producten zelf beperkt tot een weergave van prijzen tot en met bedrukking in 4 kleuren.

Je kunt dus eenvoudig per uitvoering en oplage zien wat het t-shirts bedrukken je gaat kosten; voor meer kleuren ontvang je van ons normaliter binnen 1 werkdag een volledig vrijblijvende offerte. En ja, onze prijzen zijn inclusief alle film-, zeef- en opstartkosten, sterker nog; we waren de eerste online textieldrukker die haar prijzen op deze manier kenbaar maakten!

Zelfs de prijzen voor kleding borduren hebben we meegenomen in de prijsfunctie, al is dit niet op ALLE artikelen van toepassing (overigens kunnen wij ook niet alle kleding bedrukken; denk bijvoorbeeld aan gebreide sjaals, die kunnen we óf met je ontwerp in de sjaal breien, óf borduren met een logo).

WordPress development en aanpassingen

BedrukteTShirts.nl is (zoals de meeste van onze websites) gebouwd op WordPress, uitgebreid met een aantal volledig op maat ontwikkelde modules (zoals bijv. een importmodule en de verschillende sorteermogelijkheden).

Hiervoor hebben we Arjan van Uprise (o.a. WordPress Development) ingeschakeld. Daarnaast gebruiken we o.a. de WordPress SEO plugin van Joost om te zorgen dat onze site goed vindbaar is.

Vragen, opmerkingen? Laat het ons weten!

Mocht je ondanks de nieuwe functionaliteiten en de uitleg in deze blogpost tegen moeilijkheden op onze site Bedrukte T-shirts.nl aanlopen, laat het ons dan zéker weten!

Overigens is de volgende stap het overbrengen van de catalogus met kleding naar Merchandise.nl, maar we kunnen momenteel nog niet zeggen hoe lang dat gaat duren.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn