Over merchandise en merchandising

Nog een filmpje! Zeefdruk op t-shirts!

 

Handmatig zeefdrukken van t-shirts. Ook hiervoor geldt weer… een filmpje zegt meer:

bedrukte t-shirts bestellen kun je natuurlijk via onze zeefdrukpagina

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Nog een filmpje! Zeefdruk op t-shirts!”

  1. David says:

    Op de beurs afgelopen dinsdag hebben Roy en ik nog een borduurmachine aan het werk gezien, maar daar had je al een filmpje van. 😉