Over merchandise en merchandising

Altijd leuk; je eigen shirts terugzien.

 

Ooit zijn wij begonnen als klein alternatief kledingmerkje met shirts, ontworpen door tattooí«erders. ‘Helaas’ voor ons waren we er al ruim vóór de hype en tegen de tijd dat deze mode écht doorbrak waren wij reeds met hele andere dingen bezig en is ons merkje momenteel aan het rusten tot het moment komt dat we de tijd hebben om het weer nieuw leven in te blazen.

Toch blijft het leuk om ‘je eigen’ shirts nog tegen te komen en dankzij het eindeloze geduld van Marisa (die ALLE foto’s van de negen maanden beurs bekeken heeft), kreeg ik deze foto:

otw_9maanden.jpg

Ben jij dit, of ken je degene die op deze foto staat (met t-shirt), laat ‘m dan effe contact opnemen, dan kunnen we ‘m een leuk extraatje sturen. Oh, en Marisa’s prijs komt natuurlijk ook nog!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Altijd leuk; je eigen shirts terugzien.”

  1. Marisa says:

    \o/

    Ik ga op zoek naar andere foto’s!