Over merchandise en merchandising

Emblemen / Patches / Badges / Insignes

 

Geborduurd, geweven, met afgelockte rand, lasergesneden, met zelfklevende achterkant, opstrijklaag enzovoorts enzovoorts.

In ieder geval zijn deze producten terug te vinden in net zo veel toepassingen als we er benamingen voor hebben. Vaak passen deze ook bij elkaar..

Wie gebruikt (over het algemeen) wat:

Emblemen – Militair / Bedrijfskleding
Patches – Bands
Badges – (Beveiligings) Bedrijven / Scouting
Insignes – Scouting

En dan hebben we het nog niet eens over labels gehad…

(oh, en bestellen kunnen ze allemaal via http://merchandise.nl/patches/ natuurlijk)

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn