Over merchandise en merchandising

Firefox en de handel…

 

firefox.jpgSinds een tijdje ben ik onder druk van mijn nerd-vrienden (you know who you are ;)) bezweken en met Firefox (mocht je het nog niet weten, FF 2.0 is uit) gaan werken. Zoals altijd heb ik hun na korte tijd gelijk moeten geven en ben ik ontzettend tevreden over de functionaliteiten enzo. Kortom, prima browser.

Vanmorgen moest ik echter e.e.a. aan prijsinformatie opzoeken bij één van onze vaste textielleveranciers en dat doen we dan via de webshop (al ben ik eigenlijk niet vaak degene die dat doet). Die werkt dus niet met FF.

Daarop heb ik maar even met de heren gebeld en daaruit kwam het volgende gesprek voort (let wel, we zijn zéér amicaal onder elkaar, dus neem het met een korreltje zout):

* BM – Hey, jullie webshopke werkt niet in Firefox!

* GH – Ja, nou en?

* BM – Los dat eens op!

* GH – Nee. Je werkt maar met IE, net als de rest van de wereld.

Zoals gezegd, met een korreltje zout, maar desalniettemin beschrijft het wel goed de houding van groothandels t.o.v. hun klanten. Wij kunnen het ons niet veroorloven om een site te draaien die in FF niet werkt.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Firefox en de handel…”

 1. Pim says:

  Goed bezig Rieske!

 2. Roy says:

  prima, dan bestel ik wel bij de concurrent, net als de rest van de wereld. Doeg he lul! 😉

 3. René says:

  “Wij kunnen het ons niet veroorloven om een site te draaien die in FF niet werkt” Nou wees niet bang zij ook niet alleen hebben ze het nog niet door hoeveel ze erop verliezen.

 4. Paulus says:

  je had gewoon op dat laatste moeten zeggen:

  “ja maar we draaien hier sindskort allemaal linux-workstations”

  kijken wat ie daar op te zeggen had. dat kan echt niet meer tegenwoordig.