Over merchandise en merchandising

Gratis af te halen…

 

3 ouwe bureaustoelen. 2 redelijk comfortabele, 1 modelletje stagiaire.

Zittingen zijn niet zo mooi meer, maar ze zitten nog prima.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Gratis af te halen…”

 1. Els says:

  Geldt dit nog steeds?
  Waar af te halen?

 2. Richard says:

  Hey Els,

  Nee, inmiddels zijn de stoelen al op de vuilnisbelt terechtgekomen.

  gr.
  Richard

 3. Erik says:

  volgende keer kun je ze beter hier droppen: http://www.allesgratisafhalen.nl 🙂