Over merchandise en merchandising

Hoe Lapel Pins (speldjes dus) gemaakt worden.

 

Heb je toevallig ooit het programma “How It’s Made” gezien? Een erg interessant programma waar men in sneltreinvaart laat zien hoe producten vervaardigd worden. Natuurlijk kun je een groot deel van de onderwerpen (honkbalknuppels, elpees, piano’s, gitaren enzovoorts) terugvinden op internet.

Er is ook een item geweest over het maken van Pins (speldjes); maar dat filmpje stond natuurlijk nergens. Stond dus:

Video speldjes maken

Wil jij ook pins/speldjes laten maken?

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn