Over merchandise en merchandising

Hoe Lapel Pins (speldjes dus) gemaakt worden.

 

Heb je toevallig ooit het programma “How It’s Made” gezien? Een erg interessant programma waar men in sneltreinvaart laat zien hoe producten vervaardigd worden. Natuurlijk kun je een groot deel van de onderwerpen (honkbalknuppels, elpees, piano’s, gitaren enzovoorts) terugvinden op internet.

Er is ook een item geweest over het maken van Pins (speldjes); maar dat filmpje stond natuurlijk nergens. Stond dus:

Video speldjes maken

Wil jij ook pins/speldjes laten maken?

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn