Over merchandise en merchandising

Money money money… CLIPS.

 

Ik ben persoonlijk van de portemonnees. Het gebeurt maar zelden dat ik geld los in mijn zakken heb, dus moneyclips heb IK niet nodig. Ik ken echter wel wat mensen die ze gebruiken en natuurlijk, nieuwe innovaties op merchandisegebied volgen we ook. Dus, bij deze, de Nederlandse primeur; het nieuwste model Moneyclips:


moneyclip.jpg

Inclusief 4 kleurenlogo al verkrijgbaar vanaf 100 stuks.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn