Over merchandise en merchandising

Nog eens over baseball-caps, Topcaps!

 

Onlangs heb ik op dit weblog onze nieuwe mogelijkheden op het gebied van baseball-caps gepresenteerd.

Hoewel er nu simpelweg eigenlijk vanaf oplages van 30 stuks écht alles mogelijk is (langere kleppen, hogere pasvorm, ander model enzovoorts), is het voor onze klanten nog niet altijd even duidelijk wát er nou precies allemaal kan. De komende tijd zullen we trachten dat te verduidelijken door animaties en mogelijk een compleet interactieve website rondom deze mogelijkheden te ontwikkelen.

Vandaag een korte presentatie in de vorm van onderstaande animatie; hij is groter te bekijken door erop te klikken natuurlijk.

wat is er allemaal mogelijk met op maat geproduceerde baseball-caps

Kijk op www.merchandise.nl/caps.php voor onze prijslijsten of op www.topcaps.nl om het volledige assortiment te bekijken!

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.