Over merchandise en merchandising

Op maat geproduceerde baseballcaps, shawls, mutsen en sweaters.

 

geborduurde baseball caps

Sinds kort leveren we een unieke service op het gebied van baseballcaps, shawls, mutsen en sweaters (én nog wat andere producten). Meer informatie, foto’s en de werkwijze hiervoor zijn te vinden op via onze custom made caps pagina op Merchandise.nl.

Vanaf oplages van 250 stuks kunnen we deze artikelen namelijk in compleet eigen uitvoering produceren! U heeft dus de keuze uit basiskleuren (voor caps 29 verschillende!), kleuren van de stiknaden, type borduring (vlakborduring, 3D, of een combinatie van vlakborduring en 3D) en eventuele verdere opties (sierzomen e.d.).

Natuurlijk kunnen wij het ontwerp voor of samen met u ook verzorgen. Bestellen kan per telefoon (+31(0)497 555 320), e-mail of direct via onze baseballcaps pagina.

fleece shawl met borduring

Deze post is geschreven door

Ik ben de eigenaar van Merchandise.nl. Naast dit blog (dat vakgerelateerd is) blog ik ook op Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en schrijf ik incidenteel voor Marketingfacts.nl.

Ik schreef al 344 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | Google+ | LinkedIn