Over merchandise en merchandising

The Devil’s Blood – Evil Horror Soul

 

Ergens vorig jaar ontstond er in regio Eindhoven een nieuwe band genaamd The Devil’s Blood. Met slechts 4 demosongs op hun myspace trokken ze direct enorm veel wereldwijde aandacht uit de muziekwereld. Hun obscure hippierock met een occult sausje is direct omarmd door zowel de black metal-als stonerrockscene, wat resulteerde in een platendeal nog vóór de band geformeerd was, laat staan een repetitiehok van binnen te hebben gezien!

Aanstaande donderdag is het dan zover en zal deze liefdesbaby van Grace Slick en Charles Manson voor het éérst het podium betreden in een naar alle waarschijnlijkheid uitverkocht 013. Ze zullen op deze avond ook hun eerste muzikale kleinnood presenteren in de vorm van een gelimiteerde 7″ (ook wel single), eventueel los verkrijgbaar of in combinatie met andere zéér exclusieve en gelimiteerde merchandise, waaronder dit shirt:

The Devil’s Blood Roadburn Cloth.

Donderdag is namelijk de kickoff voor het Roadburnfestival; een internationaal gerenommeerd evenement met headliners als Down (donderdag; tevens showcase van Rise Above records), Isis (vrijdag) en Enslaved (zaterdag). Zondag vindt de “Afterburner” plaats, mocht je daar naartoe gaan dan zou ik zeker The Repomen checken (o.a. leden van PPSR en Borehole).

Tenslotte nog twee links naar de eerste reviews van de 7″ van The Devil’s Blood (beiden in het Duits):
* http://metal.de/cdreviews.php4?was=review&id=10065
* http://www.musik.terrorverlag.de/rezensionen.php?select_cd=6724&

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “The Devil’s Blood – Evil Horror Soul”

 1. toeliekont says:

  Hallee!!

  Ziet er goed uit gast, ik ben een hippierocker, whahaha

 2. sohbet says:

  thanks

 3. Burun EstetiÄŸi says:

  The Devil’s Blood – Evil Horror Soul | Brand Merchandise great article thank you.

 4. kurye says:

  The Devil’s Blood – Evil Horror Soul | Brand Merchandise great article thank you.