Over merchandise en merchandising

Over naamsbekendheid gesproken…

 

tomshirt.jpg

Mocht je nu écht niet weten om welke Tom het gaat, één hint: hij heeft zijn website onlangs verkocht voor 580 miljoen dollar.

Deze post is geschreven door

Ik ben de oprichter en voormalig eigenaar van Merchandise.nl. Momenteel ondersteun ik de nieuwe eigenaars 1-2 dagen per week om resultaten te boeken op internet en het meest uit hun diverse websites te halenl. Je kunt meer over mijn diensten lezen op mijn eigen website Theuws.com. Daarnaast geef ik workshops en heb ik met vier compagnons de hardste businessclub van Nederland, de Metal BusinessClub!

Ik schreef al 346 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: Twitter | LinkedIn

Geen reacties op “Over naamsbekendheid gesproken…”

  1. Pim says:

    hehe, cool inderdaad. Ik heb hem er meteen uitgeflikkerd bij registratie.

  2. David says:

    Zonder MySpace-kennis gaat de grap wel verloren ja. En trouwens, ik heb nog steeds geen MySpace-account! 🙂