Over merchandise en merchandising

Een tafelvoetbalspel met logo of eigen ontwerp, wat is mogelijk?

 

Ik werk inmiddels een jaar of drie bij Merchandise.nl. Ik blijf me verbazen over de artikelen die hier voorbij komen en wat de mogelijkheden zijn qua logo en ontwerp. Soms lijkt het wel of ALLES kan, en misschien is dat ook wel zo 😉 . Maar ik heb een nieuwe favoriet: het tafelvoetbalspel met logo of volledig eigen ontwerp.

Een echte blikvanger

Onlangs stond er een tafelvoetbalspel bij ons in de showroom. Eentje speciaal door ons ontworpen voor één van onze klanten. Ik was meteen verkocht, wat een gaaf ding!

Als je zo’n tafelvoetbalspel op je beurs, evenement of festival hebt staan, in een VIP- of backstageruimte, of zelfs een kantine of wachtruimte heb je meteen een echte blikvanger.

Een tafelvoetbalspel met logo

Een tafelvoetbalspel met logo of ontwerp: de mogelijkheden zijn eindeloos

Alle vier de zijden kunnen bedrukt worden met een logo of eigen ontwerp, en dat ziet er echt heel gaaf uit! En dan niet een klein logo of een beperkt drukgebied, de volledige zijden kunnen bedrukt worden.

Maar dat is niet het enige waarmee je het tafelvoetbalspel kunt “customizen”. Zo kun je ook de binnenzijden en zelfs het speelveld bedrukken met een eigen ontwerp.

Daarnaast kunnen ook de poppetjes, balletjes, handvaten en de scoreteller in een aantal verschillende kleuren en modellen geleverd worden. Zo sluit je tafelvoetbal met logo of ontwerp in zijn geheel perfect op elkaar aan.

Naast het “normale” model waar 2 x 2 personen aan kunnen spelen, kunnen wij ook een XL voetbaltafel leveren waar je met 8 personen aan kan spelen (2 x 4). Uiteraard ook weer volledig met eigen ontwerp en aankleding mogelijk.

Voetbalspel met eigen logo of ontwerp

Het ontwerp

Je kunt het ontwerp voor de voetbaltafel met logo of eigen design aanleveren, maar wij doen het ook graag voor je!

Je kunt je logo en/of ontwerp idee aan ons toesturen met instructies voor de wensen en eisen. Binnen een paar werkdagen ontvang je het eerste ontwerp. Daarnaast zijn er nog 2 correctierondes op het ontwerp inbegrepen, zodat je zeker weet dat het eindresultaat precies is wat je wil.

Het tafelvoetbalspel met logo of ontwerp is per stuk te bestellen, ook leuk voor thuis dus!

Mocht je meer informatie willen over de mogelijkheden en de prijzen, stuur dan gerust een mailtje naar info@merchandise.nl of bel ons op +31 497 645 101.

Tip: Een tijdje geleden schreef ik een blog over meubels met eigen logo of ontwerp.

Deze post is geschreven door

Ik werk sinds begin 2014 bij Merchandise.nl als Lead Designer. Ik realiseer de concepten en ontwerpen voor verschillende soorten campagnes, kleding(lijnen), logo's en huisstijlen, drukwerk, websites, merchandise van bands, artiesten en festivals en maak ontwerpen voor op maat gemaakte bedrijfskleding en custom made artikelen.

Ik schreef al 18 posts op Brand Merchandise.

Volg mij: | LinkedIn

Reacties zijn gesloten.